Пілатес біля моря на Одещині

 04.08.2020
Одеська область

Вранці, у вихідний працівники Одеської обласної комунальної організації "Обласний центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" спільно з тренером системи фітнес клубів "Вища ліга" Людмилою Беспаловою провели на свіжому повітрі , на березі моря (пляж Рів’єра) – фізкультурно-оздоровче заняття з пілатесу.

20 учасниць під релаксуючу музику чітко, гармонійно, злагоджено виконували комплекс вправ, спрямованих на взаємодію всіх м’язів, гнучкість і силу , зміцнення й загартування тіла, навчалися правильно дихати і рухатися. Крім того працівники центру «Спорт для всіх» розповсюдили плакати «Здорова молодь – здорова нація» і буклети «Пітатес», чим привернули увагу, інтерес та бажання у відпочиваючих займатися руховою активністю з пілатесу.

Беручи до уваги популярність та користь даного виду фітнесу між центром «Спорт для всіх» і фітнес клубом є домовленість про проведення таких заходів системно і на інших спортивних локаціях. Тож усі бажаючі , незалежно від віку мають можливість долучитися до спортивного, активного дозвілля та здорового способу життя .