«Рухова активність – здоровий спосіб життя, активне спортивне дозвілля – здорова нація» на Одещині

 13.12.2019
Одеська область

7 грудня пройшов захід та провела для працівників агенства нерухомості «Прем'єр» фестиваль «Рухова активність – здоровий спосіб життя, активне спортивне дозвілля – здорова нація».

У ньому взяли участь більше 200 осіб. До речі, це уже другий фестиваль з працівниками компанії. Першим у червні на стадіоні «Спартак» була Спартакіада, у якій крім естафет команди змагалися у спортивних іграх .

Початком спортивного заходу були парад команд з речівками і  девізами, урочисте відкриття з виконанням Державного гімну України, професійного гімну, привітання керівника компанії А.Н. «Прем`єр» - Оксани Стаднік  та показового виступу черлідерів групи «Secret».

Бажаючих взяти участь у змаганнях було багато. Тож, завчасно створено чотири команди по 40 учасників від кожного району міста Одеса.  У кожній естафеті міняючись брали участь по 16 осіб.

Спортивна частина складалась з різнопланових комплексних естафет з яскравим, приваблюючим інвентарем : «Флорбол», «Тунель», «Велетенські черевики» , «Естафетні  шорти» та  «Перетягування канату».

На майданчику під бурхливі оплески, за підтримки більше ста вболівальників (сім’ї, колеги) відбувалися справжні спортивно-видовищні дійства, баталії.

Судді прискіпливо рахували кожну секунду, тому що прагнення до перемоги було величезне. З метою визначення переможця проведено додатковий конкурс. Адже дві команди набрали однакову кількість очок.

Адреналіну вистачило усім присутнім: і тим, хто змагався,  і тим , хто вболівав, і тим,  хто проводив. Спортивний азарт, драйв,  командний дух, неймовірне накалювання емоцій, позитив,  гарний настрій – ось що таке    активне спортивне дозвілля.

Підводячи підсумок, директор центру «Спорт для всіх» - Алла Куликовська закликала усіх присутніх займатись фізичною культурою і спортом, руховою активністю, вести здоровий спосіб життя та нагородила переможців і учасників кубками та грамотами.