Сімейно-спортивне, святкове дозвілля в Одесі

 18.09.2019
Одеська область

Спортивно-масовий, видовищний фестиваль на території парку культури та відпочинку ім. Горького у Одесі відбувся 14 вересня з нагоди святкування Дня фізичної культури і спорту України.

Відкрили свято показовими виступами вихованці дитячо-юнацької спортивної школи № 1,  обласної федерації Ушу під керівництвом президента Федерації, заслуженого тренера України  Володимира Федорцова та тренера Зульфії Хажеєвої.

Яскравий інвентар, чіткі рухи та майстерність заворожували глядачів. Особливу увагу привернув виступ у яскравому костюмі тигра - традиційного символу Ушу.

Юні спортсменки збірної команди Одеси з регбі провели рухливу зарядку та майстер-клас з усіма бажаючими.

До культурно-розважальної програми  центр «Спорт для всіх»  залучив своїх друзів: народний хореографічний  ансамбль «Сюрприз» та Центр сучасної хореографії «Фокус».  Їх злагоджені синхронні рухи,  яскраві костюми та посмішки заворожували глядачів.

Головною родзинкою свята стали спортивні активності.  Діти вмить заповнили спортивний майданчик та весело, активно, долали естафети .

Спортивно, драйвово пройшли сімейні перегони з перетягування канату, у якому активну участь взяли батьки та діти громадської організації «Охорона Дитинства, Єдність Сім’ї, Соціальна Активність – ОДЕССА».

Учасники фестивалю нагороджені грамотами за розвиток руху Спорту для всіх, пропаганду здорового способу життя та з нагоди Дня фізичної культури і спорту України.