Сонячні, енергійні та спортивні

 01.08.2017
Одеська область

Продовжуючи проведення заходів Всеукраїнської програми «Олімпійське літо», Одеська обласна комунальна організація «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки управління молодіжної політики і спорту Одеської обласної державної адміністрації та відділення НОК України в Одеській області 27-28 липня завітали до дитячого оздоровчого табору «Сонячний берег» в смт. Сергіївка.

34 загони - 1100 дітей з усієї України, 68 вожатих, 6 інструкторів зі спорту, гарні спортивні традиції, змістовне дозвілля і відпочинок – все це оздоровчий табір «Сонячний берег».

Першого дня працівники Центру «Спорт для всіх» спільно з вожатими та інструкторами спорту провели нараду, на якій обговорили план заходів та концепцію рухової активності під час оздоровлення - «Ні дня без рухової активності».

Після обіду на стадіоні закладу проведено «Веселі олімпійські старти» серед дітей і підлітків молодшого та старшого віку.

Шість цікавих, веселих, рухливих естафет на швидкість, кмітливість, витривалість, дотепність, увагу, з яскравими спортивними предметами та інвентарем, спортивна вікторина, пройшли злагоджено, з азартом.

На полі вирували справжні спортивні баталії. Кожна команда прагнула перемоги. Одну за одною юні, майбутні олімпійці долали естафети викладаючись на всі сто, демонструючи свої фізичні навички і вміння.

Серед вболівальників теж організовано конкурс, яким передбачено нагороди за активну підтримку своїх команд . Вони зайняли місця у відповідних секторах . Тож з усіх боків стадіону лунали слогани, кричалки та шаленні авації. Крім того дітвора виконувала різні ритмічні спортивні рухи.

В той же час на окремих локаціях проводилися естафети – кидки у баскетбольне кільце, волейбол та ворткаут.

А завершилися «Веселі олімпійські старти» спортивним флешмобом під табірну пісню.

Усі команди та вболівальники отримали гарний настрій, позитив, призи і грамоти від Центру «Спорт для всіх» і відділення НОК України в Одеській області.

Вечірня програма - спортивно-розважальне свято «Три кораблі» проведена у клубі . Три команди від кожного корпусу дев’ятиетажки, п’ятиетажки та трьохетажки «Пірати», «Пасажири» та «Пірати Карібського моря» за сценарієм демонстрували свої спортивні, танцювальні, кулінарні здібності та ерудицію.

А після кожного конкурсу протягом заходу з табором вболівальників проводилися рухливі, ритмічні , сучасні вправи та флешмоби .

Після святкової програми на дітлахів чекала дискотека.

Наступний день розпочався масовим видовищним заходом- спортивною зарядкою. Адже 1100 дітей разом зі своїми вожатими, вишикувавшись на стадіоні, під музику чітко енергійно, бадьоро з радістю виконували спортивні вправи.

Два дні промайнули швидко, але емоції та спортивний заряд , дружнє спілкування залишаться надовго.