Спорт для всіх у Одеському притулку.

 20.06.2015
Одеська область

16 червня 2015 Одеський обласний центр фізичного здоров`я населення “Спорт для всіх” провів спортивний захід у “Притулку №1 для дітей служби у справах дітей Одеської міської ради”.

В даному закладі перебуває 60 дітей – віком від трьох до вісімнадцяти років, які не дивлячись на свій вік вже мають складну долю.

Саме ці діти потребують особливої уваги, душевної теплоти, розуміння, доброго ставлення та різнобічного виховання . Обласний центр фізичного здоров`я населення “Спорт для всіх” будує свої дружні стосунки з закладом , виховуючи у дітей стійкі інтереси і звички до систематичних занять фізичною культурою і спортом, загартування організму, формуючи здоровий спосіб життя.

У спортивних розвагах взяли участь діти середнього та старшого шкільного віку. Протягом декількох годин вони змагались, виконуючи з великим задоволенням та спортивним азартом різні вправи: ведення м’яча навколо фішок, вправи з обручем, передача м’яча із рук в руки та інші. естафети .

За активну участь у спортивному заході, вихованці притулку отримали грамоти та призи (спортивну бібліотечку).

Доброзичлива, радісна атмосфера, що склалась під час заходу сприяла бажанню дітей і в подальшому займатись активними фізичними вправами.