Спорт для всіх у парках Одеси

 25.05.2017
Одеська область

В рамках програми «Спорт для всіх у парках та скверах» обласна комунальна організація « Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки управління молодіжної політики і спорту Одеської обласної державної адміністрації долучився до фестивалю полуниці, який проводився 20 травня в парку Перемоги.

Спортивна програма на головній локації враз захопила та привернула увагу усіх присутніх , а їх було чимало. До зарядки-руханки підключилися малюки, підлітки , молодь та усі бажаючі. Продовженням були рухливі ігри, енергійні вправи, веселі хороводи, спортивні танці та вікторини, які проводили працівники центру «Спорт для всіх» та Анастасія Наумова і Ганна Фінік спортсменки - регбістки.

А з виходом вихованців ушу ДЮСШ № 1, усі притаїли подих, пильно стежили за яскравим спортивним шоу та майстерністю виконання рухів.

Такі ж емоції та бажання займатися зазначеним видом спорту переповнювали дітей і батьків , спостерігаючих за відкритими уроками ушу, що проводилися на іншій спортивній локації під керівництвом Заслуженого тренера України Володимира Федорцова, президента Одеської обласної федерації ушу, судді Міжнародної федерації.

Крім того там ше проводилися спортивні естафети.

А в цей же день в парку ім. Т. Г. Шевченка спортивна програма обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» була присвячена дню Європи .

 

На танцювальній арені майданчика «Вогні маяка» проведено спортивний фестиваль-марафон «Cheer Dance Fit», головною метою якого є- єднання України.

Свої таланти та майстерність демонстрували колективи черлідерів і спортивного танцю.

Крім того проводилися майстер-класи за танцювальними напрямками та рухливі спортивні ігри з дітьми.

Наступного дня усі події спортивного дня проводилися на естрадному майданчику «Ракушка». Це був гала- концерт фестивалю «Cheer Dance Fit». Оскільки фестиваль носить формат марафону, одесити передали естафету дніпрянцям, далі - киянам.

Також були виступи «Кросфіт», фітнес –урок, та фігурне катання на велосипедах.

Дозвілля у вихідні дні одесити і гості міста провели активно та спортивно.