Спорт для всіх у Подільську

 16.09.2017
Одеська область

Традиційно, до Дня фізичної культури і спорту України Подільським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» , що на одещині проводиться багато різнопланових спортивних заходів. Цього року це були змагання з крос фіту, з настільного тенісу, а також естафети серед учнів професійного ліцею до Дня фізичної культури та спорту та інші. Святкові заходи тривали на протязі трьох днів, з 9 по 11 вересня.

9 вересня на святковий захід були запрошені міські спортивні клуби за місцем проживання: «Акорд», «Спарта», «Олімпік», «Путь воїна», «Шахова корона» та «Престиж».

Директор центру Конюхов Вячеслав Валерійович щиро привітав спортсменів, тренерів, всіх прихильників фізкультурно-спортивного руху зі святом та нагородив пам’ятними кубками і подяками за участь у розвитку фізичної культури та спорту представників клубів.

Після вітальних слів розпочалось цікавіше дійство – змагання з кросфіту серед дівчат, юнаків та чоловіків спортивних клубів та медичного училища, а також шашковий турнір серед дітей. Крорсфіт включав в себе перевертання 100 кілограмового колеса, підйом штанги до грудей, присідання зі штангою та підтягування – для чоловіків та юнаків і силова легкоатлетична естафета на тренажерному майданчику – серед дівчат..

10 вересня відбулись змагання з настільного тенісу в спортивному залі БФ «Локомотив». В них взяли участь 15 учасників : чоловіки та жінки, які були поділені на 5 команд.

Спортивна подія проходила у напруженій боротьбі, тож кожна команда намагалася продемонструвати свої здобутки та волю до перемоги.

Після 4-х годинної боротьби переможців визначив головний суддя змагань Гоцуленко М. П. :

1 місце - Думбрава Юрій, Слободянюк Петро, Буга Тетяна;

2 місце –Баталов Олексій, Черновецький Сергій, Когляк Володимир;

3 місце –Осадчий Костянтин, Максимчук Костянтин, Бельцова Яна.

В підсумку змагань всі учасники були нагороджені грамотами та подарунками.

11 вересня 2017 були проведені спортивні естафети.

В них взяли участь 30 дівчат та 55 хлопців – студентів міського професійного ліцею .

Молодь активно брала участь в шести естафетах. Дівчата в першому конкурсі «Стріляне око» - повинні були як найскоріше з перешкодами набрати в 3-х літрову банку води. Другий конкурс був «Обруч» - найдовше крутити. В третьому конкурсі «Стрибки зі скалкою» учасниці змагань стрибали на витримку. Четвертий конкурс був «Віджимання від лавки» - кількість раз. П’ятий конкурс «Чіка» - це метання мішечків з крупою на точність.

Для хлопців першим конкурсом був «Човниковий біг», другим – «Штрафний кидок» на кількість попадань в баскетбольне кільце, третім – «Вправний господар» це перенос мішків з пшеницею на швидкість і четвертим конкурсом була «Дошка»- виштовхнути суперника з кола.

І хоча боротьба була запеклою, пристрасті вирували не на жарт, закінчилися змагання на дружній, товариській ноті. Головним у цих змаганнях було не переможне перше місце, а весело проведений час з користю для здоров’я.

Всі учасники змагань були нагороджені грамотами та солодкими подарунками.