Спортивне дозвілля працівників торгівлі на Одещині

 05.11.2015
Одеська область

29 жовтня у спорткомплексі спортивного клубу армії Одеський обласний центр фізичного здоров`я населення “Спорт для всіх” провів товариську зустріч з футзалу між працівниками  двох Гіпермаркетів: “Епіцентр Авангард” та “Нова лінія”, з метою пропаганди здорового способу життя , залучення до фізкультурно-оздоровчих заходів дорослого населення та запровадження сучасних стандартів активного дозвілля.

 

У вільний від праці час  продавці, охоронники, менеджери зібрались на території спорткомплексу для гри у футбол. Матч судили по одному представнику від кожної команди. На початку зустрічі “Авангард” забив швидких три голи і всі очікували, що матч “пройде в одні ворота”, але “Нова лінія” до кінця першого тайму  відігралась і на початку другого тайму вела гру з рахунком 3: 4. За дев`ять хвилин до кінця зустрічі “Авангард” змінив воротаря і це дало їм перемогу з рахунком 8: 7

 

Команді “Нова лінія” недовподоби  поразка, тому наполягала на матчі-реванші  у найближчий час.

 

Підводячи підсумок, впевнено можна сказати, що працівники Гіпермаркетів отримали задоволення від гри, також зробили крок для зближення трудових колективів, до того ж попрацювали над гарною фізичною формою та і в цілому оздоровились.