Спортивне свято в санаторній школі-інтернаті №3 I – II ст. для дітей з захворюванням серцево - судинної системи

 12.12.2015
Одеська область

7 грудня Одеський обласний центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”, провів свято спорту в рамках Всеукраїнських спортивних заходів “Ти зможеш, якщо зміг я”, в Одеській загальноосвітній санаторній школі-інтернаті №3 I – II ст. для дітей з захворюванням серцево - судинної системи.

 

Беручи до уваги те, що контингент даного закладу особливо потребує здорового емоційного фону, здорового способу життя, яке не можливе без занять фізкультурою і спортом, а також рухливої активності, хоча б в обмеженому обсязі, була розроблена спеціальна програма заходу, яка складалась з : конкурсу малюнків, гри у шашки та “Веселих стартів”.

 

50 учнів 5-9 класів (п’ять команд) взяли активну участь у «Веселих стартах». Такі заходи завжди сприймаються дітьми особливо радісно. Рухливі ігри у вигляді естафет: “влучний стрілок”, “біг пінгвінчиком”, “передай м’яч з рук у руки”, та інші викликали бурю позитивних емоцій. Зашкалював і спортивний азарт та прагнення перемоги.

 

Заслуговує на увагу та похвалу галерея малюнків - більше 20 яскравих, по-дитячому безпосередніх робіт на спортивну тематику. Діти показали свої уміння з образотворчого мистецтва, творчість, талант і фантазію.

 

Церемонія нагородження пройшла в теплій, дружній обстановці.

 

Учасники спортивного заходу отримали грамоти центру “Спорт для всіх” та призи (м’ячі, бібліотечку) від відділення НОК України в Одеській області.

 

Також були відзначені грамотами за вагомий внесок у розвиток фізкультури і спорту директор школи-інтернату № 3- Алферова Л.Ю., заступник директора– Султановська В.І. та вчитель фізкультури – Кравченко О.В.

 

Вітала усіх присутніх, провела зарядку-руханку та вручила нагороди Куликовська А.В. директор центру “Спорт для всіх”.