Спортивні змагання «Веселі старти»

 20.10.2019
Одеська область

11 жовтня 2019 року на базі Новодмитрівського НВК відбувся ІІ (районний) етап змагань «Веселі старти» серед школярів Костянтинівського району.

Він мав на меті формування у дітей сталої традиції до фізичною культурою і спортом, підвищення мотивації до фізкультурно-оздоровчих занять, популяризація здорового способу життя, формування змістовного дозвілля та зайнятості дітей.

У змаганнях взяли участь учні 2009 року народження з семи закладів загальної середньої освіти району, а саме: Білокузьминівської ЗОШ І-ІІІ ст., Іванопільської СШ І-ІІІ ст., Кіндратівської СШ І-ІІІ ст., Новодмитрівського НВК, Софіївського НВК, Торського НВК, Марківської ЗОШ І-ІІІ ст.

На початку заходу з вітальним словом до учасників звернулась методист методичного кабінету відділу освіти Костянтинівської РДА Носова О.О.. Вона побажала всім учасникам гарного настрою, максимально проявити усі свої здібності та таланти.

У програму змагань входили чотири комплексні естафети:

  • естафета «Швидкість з м’ячем»;
  • естафета «Ловкий м’яч»;
  • естафета «Флорбол»;
  • естафета «Стрітбол».

Усі етапи цього захоплюючого змагання проходили в напруженій боротьбі. Вболівальники і глядачі стежили за ходом подій і дуже хвилювалися за свої команди. Усі учасники намагалися щосили прийти до фінішу першими.

Отже, у загальному заліку перше місце посіла команда Софіївськогоо НВК, друге – Марківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, третє – Кіндратівської СШ І-ІІІ ст.

Змагання стали справжнім святом спорту, здоров’я та юності! Усі отримали море позитивних емоцій. Усі команди були нагороджені грамотами та отримали призи від відділу освіти Костянтинівської райдержадміністрації.