Спортивно-видовищне шоу на пляжі «Отрада» в місті Одеса

 29.09.2015
Одеська область

20 вересня Одеський обласний центр фізичного здоров`я населення “Спорт для всіх”  вітав обласну Федерацію Черлідингу, своїх давніх і добрих  друзів, з їх днем  народження.

 

Вісім років назад Центр сприяв створенню зазначеної федерації, надаючи практичну допомогу та вселяючи, оптимізм, впевненість, необхідність громадської спортивної організації.

 

Сьогодні це величезний спортивний колектив, який виступає на змаганнях різного рівня,  є переможцями і призерами Всеукраїнських та Європейських спортивних заходів. Без виступів черліденгів не обходиться жодне спортивне свято у нашому місті, в тому числі і заходів, які проводить обласний центр “Спорт для всіх”.

 

Тож на уростій церемонії з нагоди дня народження Черлідінгу, директор центру “Спорт для всіх”  Алла Куликовська , вітаючи усіх присутніх, відзначила  високий рівень та професіоналізм президента федерації Олександри Шевченко і керівників  спортивних колективів, якісний рівень підготовленості і   популярності спортсменів та вручила їм подяки.

 

Святкування відбувалось на пляжі  “Отрада” у приміщенні  та на величезній території Otrada Beach Club.   Захід перетворився на спортивно-видовищне шоу, під час якого яскраві виступи масових колективів змінювались сольними виступами  вихованців,  демонструючи  свою майстерність. У спортивному заході взяли учась близько 300 дітей, підлітків та молоді.

 

Не дивлячись на те, що дійство тривало більше 6 годин, скучати не було часу. Адже на різних локаціях проводилися для чарлідерів, їх друзів і батьків майстер-клас, конкурси, фотосесії.

 

На завершення спортивного заходу усім черлідерам були вручені паспорти, в які будуть заноситися їх досягнення, керівникам клубів посвідчення про Європейські курси підвищення кваліфікації та під оплекси, побажання розвитку і  розквіту федерації   було запущено величезну композицію-емблему черлідингу з повітряних кульок .