Спортивний фестиваль- ярмарок «Танцюй Одеса»

 13.10.2016
Одеська область

9 жовтня Одеський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» провів спортивно-видовищне дійство фестиваль-ярмарок «Танцюй Одеса» на території парку Савицького.

Після проливного цілодобового дощу 8 жовтня, на яке заздалегідь було заплановано захід, уже і не сподівалися на гарну погоду. Та оптимізм і наполегливість взяли верх. Кружляння жовтого листя на фоні блакитно-прозорого неба чудовий сонячний день, сприяли усім планам, якби запрошували до свята і танцю.

Музика лунала біля імпровізованої сцени, закликаючи перехожих та жителів мікрорайону приєднатись до свята та стати його учасником.

Розапочато фестиваль піснею «Лише у нас на Україні» у виконанні Олександри Григорьевої. Вона ще не раз задавала пісенний настрій .

А далі веселий, запальний, танцювальний марафон : хореографічна, театралізована вистава «Ярмарок» у виконанні колективу «Веснянка» будинку дитячої і юнацької творчості «Семицвіт» під керівництвом Анжели Вапняр.

Спортивні композиції , українські попурі та сучасні тацювальні номери демонстрували -хореографічні колективи Нове покоління «Діти майбутнього» художній керівник Лариса Порожнюк.

Аплодисментами супроводжували азартні спортивні танці у виконанні дітей з притулку «Світанок».

Друга частина спортивного дійства були «Веселі старти», у яких взяли участь усі присутні малюки та підлітки, в тому числі діти-переселенці, діти із притулку «Світанок».

Фестиваль не мав обмежень, тому прийняти участь в ньому міг кожен бажаючий, глядачі перетворювались на учасників.

Завершився танцювальний марафон красивим захоплюючим флешмобом.

Крім спортивно-масової та культурно-розважальної програми був організований ярмарок, на якому відвідувачі мали змогу купити товари декоративно-прикладного мистецтва, мило ручної роботи, смачні м’ясні, ковбасні вироби фірми «Гармаш», кондитерські вироби від «Festive Cake», домашню випічку, продукти та напої кисневого харчування. Це був дебют у програмі спортивно-масових, видовищних заходів обласного центру «Спорт для всіх» та гарний початок і співпраця в подальшому.

Протягом фестивалю з дітьми працювали аніматори та проводився розіграш лотереї. Подарунки для лотереї, були люб'язно надані торговими представниками ярмарку.

Усі учасники свята отримали сувеніри та подарунки. Годі вже й казати про гарний настрій, позитив, організоване дозвілля з друзями та всією родиною.