Спортивний фестиваль «Козацькі розваги » в Одесі

 11.07.2017
Одеська область

8 липня в парку імені Шевченка проведено щорічний спортивний фестиваль «Козацькі розваги» .

Свято розпочалося церемонією та привітаннями з використанням державної атрибутики, патріотичними віршами про рідну Україну та спортивним флешмобом - фітнес-руханка.

Одесити та гості міста мали можливість спостерігати за виступами хореографічних і вокальних колективів, майстрів спортивного танцю та чирлідингу.

На окремій локації було справжнє спортивне видовище: спортивні, сильні та гарні – стронгмени, учасники спортивного клубу кросфіт « Drive Fit» - справжні козаки показали свою майстерність у піднятті ваги, перекочюванні коліс вагою 50 кілограмів та присіданні з вагою. Чоловіки і жінки змагалися нарівні.

Далі у спортивній програмі змагалися дорослі та діти з підняття ваги і перетягування канату. Вони із завзяттям показували свою фізичну підготовку та витривалість. Під час змагань вирував справжній заряд енергії та боротьби за перемогу.

Усі учасники були нагороджені кубками, грамотами і медалями, від Центру «Спорт для всіх» та подарунками від комунальної організації «Парки Одеси».

Символічно те, що 5-8 липня команда Одеської області взяла участь у Всеукраїнських заходах «Козацькі розваги» в м.Чернігів. Наші команди беруть участь з самого початку заснування таких заходів. Тож нині козаки одещини Чудак Євген та Бондаренко Максим виступили достойно.

Даний фестиваль та участь у Всеукраїнських заходах проведено Одеською обласною комунальною організацією «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки управління молодіжної політики і спорту Одеської обласної державної адміністрації та відділення НОК України в Одеській області.