Спортивний фестиваль між оздоровчими таборами

 30.06.2016
Одеська область

21 червня в м.Одеса обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» розпочато проведення спортивно-масових заходів між оздоровчими таборами в курортній зоні Дача Ковалевського.

Так на базі оздоровчого табору «Юний зв’язківець» в рамках «Олімпійське літо» згідно Національної стратегії з оздоровчої рухової активності, затверженої Главою держави : «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація» проведено спортивний фестиваль серед дітей, відпочиваючих в першу зміну між оздоровчими таборами ім. «Гагаріна», «Юний зв’язківець» та «Мрія» - близько ста дітей.

За традицією під час урочистої церемонії відкриття спортивного фестивалю звучали вітання , культурно-розважальна програма, підготовлена дітьми з вищезазначених таборів .

Та під оплеки і фанфари були вручені кубки і грамоти організаторам, волонтерам, переможцям місячника «Спорт для всіх – спільна турбота» з упорядкування, ремонту та облаштуванню спортивних майданчиків , підготовки їх до весняно-літнього спортивного сезону , у тому числі і у оздоровчих таборах Одеської області. До речі новий сучасний спортмайданчик облаштовано у оздоровчому таборі «Юний романтик» Інфоксводоканала.

А потім на спортивному майданчику весело, азартно змагалися юні спортсмени, долали естафети та конкурси для капітанів на швидкість і кмітливість. Усіх присутніх переповнювали позитивні емоції , пасивних не було.

Яскравим видовищем проходила церемонія нагородження. На фоні гарної спортивної музики, бурних оплесків команди отримали кубки, почесні грамоти та призи.

Спортивний захід поведено Одеським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» при підтримці відділення НОК .

Можна сміло стверджувати,що даний захід створює умови для здорового способу життя, і має кінцеву мету - формування здоров'я громадян як найвищої соціальної цінності в державі.

Традиційно, кожен оздоровчий табір на спортивний захід забезпечує спортсменів, художні колективи та вболівальників. Художні колективи і окремі виконавці підготували яскраві виступи, що дуже сподобались присутнім. Аплодисменти, усмішки гучне підбадьорення створювали святковий настрій.

По завершені змагань всі діти були переповнені позитивними емоціями, питали про наступні подібні зустрічі.

А попереду спартакіади, футбольні турніри, «Веселі старти» серед дітей, відпочиваючих у другу зміну в оздоровчих закладах курортних зон Сергіївка, Затока, «Молода гвардія», та Дача Ковалевського.

Під звуки розпочалася урочиста церемонія відкриття, привітання від директора центру — Куликовської А.В. та парад учасників заходу.