Спортивний фестиваль з нагоди Дня працівників місцевого самоврядування на Одещині

 04.12.2019
Одеська область

29 листопада у приміщенні Теплодарської загальноосвітньої школи I-III ступенів відбулось фізкультурно-оздоровче свято, з нагоди Дня працівників місцевого самоврядування.

Ініціатором виступив Теплодарський міський  голова - Михайло Жовнір, який очолив команду «Посадовців»  та від імені міської ради, викликав працівників освіти на поєдинок.

Педагогічний колектив охоче підтримав ідею, директорка школи Любов Грещук очолила команду «Круті учителі», а Одеський обласний і Теплодарський міський центри фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» організували та провели спортивний фестиваль.

Урочиста церемонія відкриття, з виконанням Державного гімну України, представленням команд, вітальним словом директора центру «Спорт для всіх» - Алли Куликовської та хореографічної композиції «Україночка» завдали високого рівня  спортивному заходу.

Після фрази ведучої – «Команди до старту готові?» і дружнього відклику «Готові!» дві команди – «Посадовці » та «Круті учителі» по  10 учасників різного віку і статі розпочали  спортивну частину.

Велике бажання перемоги, спортивний азарт, командний дух, сприяли чітко, злагоджено,  весело, драйвово долати різноманітні естафети: «Посадка овочів», «Смуга перешкод», «Фітбол», «Перенесення  м’яча на ракетці у естафетних черевиках», «Парний фітбол», «Біг у шортах», «Влучно! Спритно!».

Після кожної естафети проводилися зарядки-руханки та культурно-розважальна програма.

Час минув швидко. Втомлені, але щасливі учасники підійшли до фінальної частини.

Учасники продемонстрували гарну фізичну форму, волонтери злагоджено працювали, допомагаючи чітко та швидко проводити спортивну частину, танцювальний колектив «Майсун» під керівництвом Мойсеєвої Тетяни та виступи вокалістів створювали святковий настрій. Усі учасники з радістю кружляли у хороводі, поєднуючи спорт з насолодою.

Урочисте нагородження учасників, суддів, волонтерів кубками та грамотами Одеського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» стало фінальною крапкою.

Свято спорту, здоров’я та гармонії удалося.