Святкування дня народження Одеси

 13.09.2017
Одеська область

Два дні поспіль до Дня міста та з нагоди Дня фізичної культури і спорту у парку Перемоги відбувався спортивно-розважальний фестиваль: виступи вокальних та танцювальний колективів, майстер-класи, дитячі аніматори, фото-зони, фудкорт та виставка декоративно-прикладного мистецтва.

Активну участь у святі прийняла Одеська обласна комунальна організація «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки управління молодіжної політики та спорту Одеської обласної державної адміністрації та НОК України в Одеській області.

Яскрава спортивна програма Центру розпочалась запальною зумбою, яку встигли полюбити як одесити так і гості міста. Активні рухи долучили і дорослих і дітлахів.

Далі під запальні українські пісні на сцену вийшли юні козаки в національних костюмах Одеської Школи Міжнародної Федерації Боєвого Гопака. Вони майстерно виконували вправи з різним козацьким атрибутом .

Під бурні овації глядачів продемонстрували свій майстер-клас команди тхеквандо спортивного комплексу «Аrt sport» , Президент федерації Ветеранів Тхеквандо України – Артур Седракян, тренери Андрій Юза, Владислав Насиковский – чемпіони чемпіонатів та кубків України, майстри спорту України.

Протягом фестивалю на окремій локації проводився сеанс одночасної гри з шахів та шашок під керівництвом тренера, кандидата у майстри спорту Кузнєцова Юрія Сергійовича. Хлопчики та дівчатка з захопленням змагались з майстром, і поміж собою.

У середині парку між деревами розташувалась ще одна спортивна локація. Там дорослі і малі мали можливість відчути себе справжніми „Робін Гудами”, адже там стояли мішені та луки зі стрілами. А допомагали у стрільбі спортсмени клубу Середньовікового історичного бою „Каттегат”, керівник – Віталій Мезенцев.

Програма свята була насичена, кожен знайшов для себе щось захопливе і неймовірно цікаве.

Веселий, спортивний, активний настрій та святкова атмосфера об’єднала усіх жителів та гостей міста.