Турнір з волейболу «Золота осінь – 2019» на Одещині

 25.11.2019
Одеська область

19 листопада в спортивному залі «Локомотив» проведено Турнір з волейболу «Золота осінь -2019» серед хлопців – студентів учбових закладів міста, присвячений Міжнародному Дню студентів.

В змаганнях прийняло участь 32 студента, 4 команди старшого та молодшого курсів з медичного училища ім. В.О. Жуковського та Подільського професійного ліцею.

Після короткого привітання директора центру «Спорт для всіх» Сергія Клєйбукова та головного спеціаліста Відділу фізичної культури та спорту Подільської міської ради Володимира Катармасовського почалась гаряча безкомпромісна гра.
 
Команди «Лікар» (молодший курс) та  «Медик» (старший курс) медичного училища зустрічались  з командами «Майстер 1» та «Майстер 2» професійного ліцею за Олімпійською системою.

Переможці зустрічей виходили в фінал, щоб поборотися за 1-2 місце  та за 3-4 місце.

Першу зустріч, - «Медик» - «Майстер 1», - перемогли з загальним рахунком 0:2 (по сетах 15:13 та 15:12) команда «Майстер-1» професійного ліцею.

Другу зустріч «Лікар» - «Майстер-2» з загальним рахунком 1:2 перемогли також вихованці Професійного ліцею, тим самим, обидві команди ліцею вийшли у фінал щоб поборотися за 1-2 місце.

Команди медичного училища виборювали 3-4 місце, 3 місце - за командою «Лікар».

У фінальному матчі  перше місце дісталося команді «Майстер-2».
Хлопці показали достойну гру та волю до перемоги. Всі учасники нагороджені грамотами центру «Спорт для всіх», переможці – золотими медалями Турніру.