Тиждень спорту і здоров`я пройшов на красноокнянщині Одеської області

 29.04.2016
Одеська область

Весняний настрій сприяє активізації спортивного дозвілля. Красноокнянці належним чином активно завершили ремонт, благоустрій спортивних майданчиків. Підготували їх до весняно-літнього спортивного сезону та літнього оздоровлення у пришкільних таборах. Адже на зазначених спортивних об’єктах мають проводитися спортивні заходи різного рівня.

Так, в рамках «Тижня спорту і здоров`я» за програмою обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», на прикінці квітня 2016 року у Красноокнянському районі, на Одещині, відбулись фінальні змагання обласної спартакіади учнів загальноосвітніх навчальних закладів з футболу «Шкіряний м’яч» серед дівчат 1999 року народження. У змаганнях взяли участь команди Іванівського, Фрунзівського, Кодимського та Красноокнянського районів. Змагання відбувалися по круговій системі.

В боротьбі за перше місце зустрілися команди Красноокнянського та Іванівського районів, які зіграли в нічию 0:0 та набрали по сім балів і лише по різниці забитих та попущених м’ячів 6:0 та 7:0 перше місце здобули красноокнянці. Друге місце – команда Іванівського району.

Суддівською колегією визначено «кращих гравців» турніру. У складі команди Краснокнянського району кращою стала -Урсатій Наталя (Чорнянська ЗОШ).

Всі призери були нагороджені грамотами, медалями, кубками та пам’ятними сувенірами.

Крім спартакіади на території Красноокнянського району протягом квітня проводилися й інші спортивні заходи, а саме : оздоровчий біг, спортивні естафети, фізкультурні вправи та зарядки, конкурси, змагання з різних видів спорту, інше.

Ці заходи покликані допомогти дітям усвідомити, як багато в житті людини значить рухова активність без якої не можливо бути здоровим.