Тиждень спорту та здоров`я на Одещині

 29.04.2016
Одеська область

Обласний центр фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх» оголосив Місячник рухової активності, яким передбачено проведення в усіх населених пунктах області на віремонтованих та упорядкованих майданчиках «Тиждень спорту та здоров’я».

Серед низки заходів проведених обласним центром «Спорт для всіх» «Веселі старти» , легкоатлетичні пробіги, зарядки, рухові ігри та ігри з видів спорту в парках Перемоги, ім.Шевченка, Космонавтів, Олександрівському сквері, загальноосвітніх школах, профтехучилищах.

Так учні ЗОШ № 62 міста передостанній тиждень квітня Одеса провели спортивно і активно разом з обласним центром фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх».

Метою тижня спорту та здоров`я, фізичної активності серед дітей в рамках заходу «Рух заради здоров`я» є популяризація ранкової зарядки, як основного чинника формування здорового способу життя, а також виховання стійкого інтересу і звички до систематичних занять фізичною культурою і спортом, сприяння до фізичного розвитку та загартування організму школярів.

За програмою були організовані та проведені різні спортивно-масові заходи серед учнів початкових та п’ятих, шостих, сьомих класів та старшокласників.

Так, наймолодші школярі розпочинали навчальний день з ранкової зарядки. Діти з задоволенням виконували комплекс вправ, які сприяли руховій активності, бадьорості гарному настрою.

Між хлопчиками шостих класів було проведено декілька змагань з баскетболу, а дівчатка з паралельних сьомих класів протягом тижня грали у волейбол, старшокласники - у міні-футбол.

Крім спортивних зазначених заходів з учнями проведено пізнавальну, інструктивну та виховну роботу : «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація».

Гарний настрій та нагороди отримали усі учасники спортивного заходу.