В Одесі пройшов фестиваль ранкової зарядки

 08.04.2016
Одеська область

Напередодні Всесвітнього дня здоров'я 3 квітня у парку Перемоги, Одеський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» провів фестиваль ранкової зарядки.

Головною метою Фестивалю є презентація ранкової зарядки як основного чинника фізичного розвитку та зміцнення здоров'я ; виховання у населення стійкого інтересу i звички до систематичних занять фізичною культурою i спортом; популяризація здорового способу життя.

Більше 150 учасників мережі жіночих фітнес -клубів (керівник Тетяна Стрій) зі своїми тренерами Анастасією Короп, Оленою Примак, Анастасією Якубовською провели майстер-класи : фітнес- зарядку, аеробіку; танцювальні майстер-класи проекту «Живи танцюючи» – в захоплюючому східному та сучасному стилі .

Відвідувачі парку, люди різного віку від батьків з малюками на руках до пенсіонерів, близько 200 осіб з радістю приєдналися до спортивно-масового заходу. Одна за одною групи людей, виконавши комлекс вправ, мінялися на майданчику. Протягом години не вщухала музика, радісний гомін, овації , оплески.

Учасники фестивалю, і глядачі отримали заряд енергії, позитивні емоції , гарний настрій , приємні враження від спортивно-видовищного дійства та одностайно відмітили високий рівень проведення спортивного фестивалю.

Усіх присутніх привітала директор центру «Спорт для всіх» Алла Куликовська. Закликала бути небайдужими до свого здоров’я, здоров’я своїх рідних і близьких та виходити в парки, сквери на спортивні майданчики, траси здоров’я, стадіони, бігові доріжки, на спортивні заходи. «Ні дня без рухової активності». Адже рух - це здоров’я, сила, краса, та енергія. Заняття фізкультурою на свіжому повітрі, добрий настій, бадьорість, спортивне дозвілля мають стати стилем нашого життя.

5- 7 квітня з нагоди Всесвітнього дня здоров'я спортивні заходи будуть проведені в усіх районах і містах Одеської області.