В Одесі пройшов обласний фестиваль «Мама, тато, я – спортивна сім’я»

 05.05.2015
Одеська область

25 квітня Одеським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» проведено обласний фестиваль «Мама, тато, я – спортивна сім’я».

Сьогодні впевнено можна сказати, що на Одещині напрацьована система формування родинних традицій, сприяння батьків на особистому прикладі заохочувати дітей до систематичних занять фізичною культурою і спортом, здорового способу життя, активного дозвілля та відпочинку.

Щороку в районах та містах області проводиться понад 600 заходів, в яких беруть участь 4,5 тисячі сімей.

Перший етап спортивно-масових заходів «Мама, тато, я – спортивна сім’я» проводиться протягом року з нагоди державних, релігійних та місцевих свят.

У нинішньому обласному фестивалі взяли участь 19 команд із міст і районів області. Переможці І етапу Всеукраїнського фестивалю змагалися за звання фізично активної, найспортивнішої сім’ї Одеської області.

У азартній боротьбі сім’ї показали свою фізичну підготовку, кмітливість, швидкість, тактику, уміння орієнтуватися в комплексних естафетах та саме головне – родинну дружність, повагу, єдність, любов .

Переможцями стала сім’я Шульженків із м.Южне, яка вдруге прийматитиме участь у Всеукраїнському фестивалі.

Вітали усіх присутніх та провели церемонію нагородження Куликовська А.В., директор обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Наконечна М.П.-начальник управління освіти, культури , молоді та спорту Южненської міської ради.

На обласному фестивалі усі (більше 200 вболівальників) отримали гарний настрій, позитивні емоції, а учасники і призери – кубки, грамоти, медалі та подарунки .

Культурно-розважальну програму забезпечили художні та спортивні колективи м.Южне.

Обласний фестиваль «Мама, тато, я – спортивна сім’я» проведено за підтримки Юрія Демента –депутата обласної ради, відділення НОК України в Одеській області.