В Одесі святкували День Незалежності активно та спортивно

 29.08.2017
Одеська область

До головного Державного свята - Дня незалежності в Одесі було проведено низку різнопланових спортивних заходів, зокрема вишиванковий пробіг, патріотичний автопробіг, спортивна регата та багато інших.

В парку імені Т. Г. Шевченка біля центрального входу на стадіон «Чорноморець» Одеською обласною комунальною організацією «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки управління молодіжної політики та спорту Одеської обласної державної адміністрації проведено спортивний фестиваль.

Під звуки фанфар, патріотичні слогани про рідну Україну піснею «Це моя країна» та внесенням Державного прапору юними спортсменами, розпочато спортивно-видовищне шоу.

На основній сцені майданчика «Ракушка» показові виступи представила команда тхеквандо спортивного комплексу «art sport» , Президент федерации Ветеранів Тхеквандо України - Артур Седракян, тренери Андрій Юза, Владислав Насиковский - чемпіони чемпіонатів та кубків України, майстри спорту України. Бездоганні технічні прийоми приємно вразили усіх присутніх.

Привабили взір глядачів запальним , азартним козацьким «Гопаком» юні спортсмени в національних костюмах Одеської Школи Міжнародної Федерації Боєвого Гопака. Вони майстерно виконували вправи з різним козацьким атрибутом та інвентарем.

Як завжди аваціями супроводжувався виступ чердідерів, старший тренер Юлія Модіна .

Один за одним змінювалися концертні номери. В яскравих артистичних та українських костюмах, партіотичному вбранні талановиті діти та молодь, радували присутніх піснями та хореографічними постановками.

Крім основної сцени, спортивне дійство відбувалось на багатьох локаціях. Воно носило вільний характер. Діти та дорослі активно проводили час: грали у футбол, жонглювали м`ячиками , долали естафети.

Святковий настрій панував на всій території парку. Люди відпочивали, займались спортом, святкували День незалежності.