В Одесі знають - “Спорт для всіх” - радість життя

 09.10.2015
Одеська область

Одеський обласний центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” на громадських засадах проводить роботу щодо розвитку спортивного ветеранського руху в області, сприяє участі спортсменів ветеранів у спортивних заходах різного рівня та проводить фізкультурно-оздоровчу роботу серед населення зазначеної категорії. Тому з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку, привітав своїх спортсменів, які успішно виступили на Чемпіонатах Світу, Європи, України, УІ літніх спортивних іграх ветеранів пам’яті М.М.Бака, та людей зрілого віку, які займаються фізкультурою ради здоров’я, бажаючи усім спортивного довголіття.

Цій даті були присвячені змагання з волейболу серед ветеранів в категорії 55+ пам’яті Євгенія Лапінського, які відбулися в Одесі на майданчику «Олімпієць» .

У турнірі взяли участь команди ветеранів: обласної державної адміністрації ; спортивного клубу «Олімпієць»; збірні команди ветеранів міста Ізмаїл та міста Одеса.

Всі ігри проходили в дружній, теплій атмосфері та азартній боротьбі.

За підсумками турніру всі команди і кращі гравці Желєв Анатолій (директор ДЮСШ Ізмаїл), Ляшевич Павло (клуб «Олімпієць»), Павло Веснянко, Альошин Віктор (збірна Одеси) нагороджені грамотами, медалями та кубками відділення НОК України в Одеській області.

Варто відзначити, що Майстер спорту міжнародного класу Віктор Альошин в молоді роки грав разом з Євгенієм Лапинським.

А на стадіоні «Краян» відбувся товариський матч з баскетболу. У грі взяли участь ветерани баскетболу, які вважають, що хвилини спорту роблять наше життя більш якісним, повноцінним та різноманітним. Тому тричі на тиждень вони проводять спортивні тренування, заради здоров’я та задоволення.

Спорт для всіх - є прямим шляхом до здорового, радісного довголіття.