Велоестафета на Одещині

 31.08.2017
Одеська область

З нагоди 26-ї річниці Незалежності України «Під прапором України до миру та злагоди» Подільським центром фізичного здоров’я населення «Спорт длявсіх» Одеської області при підтримці Управління освіти, сім’ї, молоді та спорту проведено традиційним вело-мотопробіг.

З привітальним словом до учасників виступила радник міського голови Марія Мазур, зазначивши що велосипедний спорт - це прагнення бути здоровим, радість руху у ритмі сучасного життя. Велопробіг дуже популярний і важливий не лише як спортивна подія. Він має стати ще одним поштовхом до спортивної самореалізації і здійснення мрій.

В цьому році вело-мотопробіг стартував і фінішував на привокзальній площі міста . Колона з 70 подільчан різного віку , в тому числі учнівська молодь, і пенсіонери ; представники установ та організацій міста проїхала центральними вулицями міста. Супроводжували учасників карета швидкої допомоги та поліція.

На всьому маршруті перехожі радісно вітали учасників спортивного заходу , підбадьорюючи їх. На фініші всі учасники були нагороджені солодкими подарунками.

Святковий день приніс багато позитивних емоцій .