«Веселі старти» з нагоди Міжнародного дня захисту дітей на Одещині

 03.06.2019
Одеська область

1 червня Подільський міський центр фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх" організував змагання на двох спортивних майданчиках міста. Естафети завітали на мікрорайон "Черемушки" та на вулицю Залізничників . 

Незважаючи на грозові хмари, на Черемушках зібралося для змагань чимало дітей та дорослих. Після невеликої розминки почалися веселі естафети.

З самого початку бажаючих змагатися було більше 50 дітей. Працівники центру "Спорт для всіх" організували для найменших конкурс малюнків на спортивну тематику. Дорослі діти  брали участь у спортивних естафетах.

На оновленому спортивному майданчику по вул. Залізничників зібралось більше 30 чоловік. Серед дітей були проведені "Веселі старти".

Конкурси та естафети з музичним супроводом і ведучим підняли настрій учасникам змагань та вболівальникам.

Діти на обох спортивних майданчиках показали спритність, швидкість, командну зібраність та спортивний позитивний настрій . Рухливі вправи, ігрові комбінації, швидкі конкурси - це ті елементи рухової активності,в яких з задоволенням беруть участь всі, від маленьких до великих ,та які  так необхідні для здоров`я. 
В кінці заходу усі учасники  отримали подарунки від центру "Спорт для всіх" - спортивні скакалки.