Весело, активно та спортивно святкували День Європи в Одесі

 12.05.2019
Одеська область

Масове фізкультурно-оздоровче спортивне свято  проведено з нагоди Дня Європи,  Дня матері, 12 травня в Одесі у парку ім.Шевченка.

У заході, як і було заплановано , взяли участь люди різного віку - понад 250 осіб.

Діти залюбки, енергійно, весело змагалися у комбінованих естафетах та у перетягуванні канату. Потім канатом заволоділи батьки. Азарт, шаленна пітримка сприяли молодим, сильним татусям у змаганні.

А у запальній зумбі від Вікторії Проскурня (благодійний фонд Карітас-Одеса та хореоргафічного колективу   «Сюрприз»)     взяли участь мами з дітьми та усі бажаючі, за що отримали заряд бодрості позитивні емоції та ще й солодощі.

Продовженням спортивної програми був майстер-клас від тренерів скандинавської ходьби. Тут в участі перевага  була на стороні дорослих та людей поважного віку. Усіх бажаючих забезпечили інвентарем. 6 інструкторів ознайомили та показали вправи і елементи на всі групи м’язів. 6 груп більше 50 осіб зі своїми тренерами закріпили свої знання практично.

Художню, культурно-розважальну програму  протягом усього фізкультурно-оздоровчого спортивного свята зі сцени «Ракушка»  забезпечили студія  вокального мистецтва Наталі Шишкіної , хореоргафічний колектив   «Сюрприз»   під керівництвом Олени Гуліди .

Фізкультурно-оздоровче спортивне свято  проведено працівниками обласної комунальної організації «Обласний центр фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх»

Сонячна погода, гарний настрій та активне сімейне дозвілля – ось ключ до фізичного здоров`я та гармонійного розвитку.