Весняний спортивний вернісаж в Одесі

 04.05.2017
Одеська область

29-30 квітня обласна комунальна організація «Одеський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки управління молодіжнної політики та спорту Одеської обласної державної адміністрації і НОК України в Одеській області взяла участь у фестивалі «Весняний вернісаж фотографій», який проводився у парку ім.Шевченка.

Ідея привернути увагу до спорту виявилась дуже вдалою. Сотні відвідувачів парку не в силах були минути яскраву палатку «Спорт для всіх».

Серед багатьох - більше 20-ти фотозон - спортивна презентувала себе щонайкраще та змістовно.

То ж на спортивній локації було людно. Молодь, дітвора, сім’ї, гурти та колективи, навіть іноземні гості нашого міста залюбки фотографувалися зі спортивним реквізитом, інвентарем боксерською перчаткою і поясами з автографами, у козацьких костюмах і футболках з логотипом «Спорт для всіх» та з нагородами Центру «Спорт для всіх», зокрема, з гобеленом Національного олімпійського комітету України, якого удостоєний Центр за найкращу організацію оздоровлення «Олімпійське літо-2016», тощо.

Усі присутні проявили неабиякий інтерес до діяльності організації «Спорт для всіх» та стали учасниками бесіди і вікторини « Фізична культура : здоров’я, краса, енергія та сила» , «Від спорту для всіх до олімпійських вершин».

Родзинкою Фестивалю стала зустріч та фотосесія з Людмилою Чебан, Заслуженим тренером України ( олімпійська сім’я- хороші друзі та активні учасники багатьох заходів Центру).

З малечою та підлітками, серед яких були вихованці із притулку «Світанок», благодійних організацій «Надія», «Сім’я», хореографічних колективів проведено естафети, рухливі ігри та ігри в шахи, показові виступи черлідерів.

З гарним настроєм провели активне дозвілля одесити та гості міста.

На одещині активно стартувала Всеукраїнська акція фізкультурно-оздоровчих заходів «Спорт для всіх у парках і скверах».