Яскраво та спортивно пройшла між-табірна Спартакіада в Одесі

 16.07.2019
Одеська область

Протягом червня працівники ОБЦФЗН «Спорт для всіх» провели низку фізкультурно-оздоровчих заходів для дітей відпочиваючих у першу зміну дитячих оздоровчих таборів.

11 липня на базі дитячо-оздоровчого табору Збройних Сил України відбулась Між-табірна Спартакіада  для дітей другої  зміни. Близько 300 хлопчиків та дівчаток взяли активну участь у спортивно-масовому заході.

У змаганнях з волейболу та футболу за призові місця боролись господарі території та команди з дитячого табору «Мрія» , дитячого санаторію «Зелена гірка», що має  пульмонологічний напрямок.

Розпочався фізкультурно-оздоровчий захід  святковим  відкриттям. Масовий флешмоб підготувала команда  табору Збройних Сил України.  Всі присутні з радістю підтримали та прийняли в ньому активну участь. Також показовим виступом привітав усіх учасників та гостей заходу тренер з шотокан карате Сергій Михайлович.

Після яскравого,запального  відкриття команди та вболівальники перейшли на футбольне поле. Там відбувались справжні баталії та вибух емоцій. Вболівальники ні на мить не вщухали, тим самим задавали ритм гравцям.

У запеклій , азартній,  напруженій  боротьбі перемогла команда оздоровчого табору «Мрія», друге місце  вибороли  господарі, третє - футболісти   санаторію «Зелена гірка». 

Після футбольних матчів, всі перейшли на волейбольний майданчик, де також вирували емоції та спортивний драйв.  Гра проводилася за системою 2 тайми до 15 очок. Перемогу отримала команда «Мрія»,  другими стали волейболісти санаторію «Зелена гірка» ,  третіми –«Збройні Сили України».

Переможці були нагороджені грамотами та кубками від «Обласного  центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»   .

Олімпійське літо триває.