«Живи спортивно, відпочивай активно» - свято наближається

 14.12.2016
Одеська область

10 та 11 грудня в парку ім. Т. Г. Шевченка м.Одеса відбувся масовий спортивно-розважальний захід «Свято наближається». Зимовий день видався гарним, безхмарним, теплим .

То ж Одесити мали змогу активно відпочити, взяти участь у виготовленні Новорічних іграшок та прикрасити на площі ялинку.

На сцені «Ракушка» виступали художні вокальні та хореографічні колективи і солісти зі святковими піснями, репами, запальними танцями вітали усіх присутніх.

Поряд- «Майстерня Діда Мороза», виставка-ярмарок декоративно прикладного мистецтва та хєнд-мейд виробів. А для всіх бажаючих зігрітись смачними напоями та скоштувати смачну їжу була розміщена фуд-зона.

Спортивна програма від обласної комунальної організації «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» насищена естафетами , рухливими іграми, конкурсами, вікториною.

Усім сподобалися оздоровчий флешмоб, зарядка-руханка, майстер-клас фізкультурних вправ , веселі хороводи з Дідусем Морозом та Снігуронькою - Лідією Коваленко, кандидатом у майстри спорту з регбі. До речі, Лідія , активний волонтер обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Два дні здоров’я, гарного настрою, активного спортивного дозвілля на свіжому повітрі, у парку, біля моря подарували організатори свята - комунальні організації «Парки Одеси » та «Спорт для всіх».