Фінальна гра відкритого турніру Крюківського району з дворового футболу визначила найсильніших

 03.06.2015
Полтавська область

Традиційно 1 червня у Міжнародний день захисту дітей на спортивному майданчику по вул. Дем’яна Бідного, 12 міста Кременчука відбулося спортивне свято, організоване комітетом з фізичної культури і спорту Крюківського виконавчого комітету м. Кременчука, Крюківським районним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», службою у справах дітей та радою громадськості 13 мікрорайону, і за активної підтримки депутата Кременчуцької міської ради Олега Сазонова.

У рамках заходу Крюківським районним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» було проведено фінальну частину відкритого турніру Крюківського району з дворового футболу.

Хотілося б відзначити, що у цьому році на участь у турнірі було подано рекордну кількість заявок - зареєстровано 18 команд-учасниць. Всі команди було розподілено на дві вікові групи, у старшій віковій групі приймали участь юнаки з 1999 р.н. по 2000 р.н., у молодшій віковій групі – юнаки 2001 р.н. та молодші.

З 27 по 31 травня під час проведення попередніх ігор визначено по чотири команди-фіналістки у кожній віковій групі. 1 червня відбулися запеклі матчі за призові місця у кожній віковій групі. Тож за результатами турніру визнано переможців і призерів турніру:

- у молодшій віковій групі місця було розподілено наступним чином:

Третє місце дісталось команді «Реал Бате»;

Друге місце посіла команда «Барса»;

Перемогу святкувала команда «Олімп».

- У старшій віковій групі місця було розподілено наступним чином:

Третє місце дісталось команді «Дніпро»;

Друге місце посіла команда «Фортуна»;

Перемогу святкувала команда «Зоря».

Кращими гравцями турніру було визнано: Владислава Сухозадова та Антона Молаховського.

По закінченню футбольних баталій на спортивному майданчику було проведено ряд виступів з художньої гімнастики підготовленими колективом Міського центру культури і дозвілля, студії «РЕВЕРАНС», тож відразу по закінченню їх виступів на майданчику з’явилися клоуни та великий білий ведмідь, які розважали дітлахів та провели рухливі конкурси для всієї присутньої малечі.

Після розважально-ігрової програми всі найбільш активні учасники були відзначенні пам’ятними подарунками та солодощами.

А по закінченню на спортивному майданчику знову з’явилися всі команди учасниці фінального етапу відкритого турніру Крюківського районну з дворового футболу для отримання цінних подарунків, солодощів та почесних відзнак.

З привітальним словом до команд завернувся депутат Кременчуцької міської ради Олег Сазонов та особисто вручив заслужені кубки командам переможцям турніру.