Найспортивніші родини визначили у Полтаві

 19.03.2015
Полтавська область

Минулими вихідними у Полтавській загальноосвітній школі №34 пройшли міські змагання «Тато, Мама, Я – спортивна сім’я». За підтримки та участі Полтавського міського голови Олександра Мамая, який протягом всього свята активно вболівав та підтримував його учасників.

У змаганнях, проведення яких стало ще однією традицією нашого міста, взяли участь 25 команд. Окрім визнання «Спортивна сім’я», родини представляли і школу, де навчається їх дитина, що постійно підсилювало жагу до перемоги та створювало атмосферу здорового суперництва.

Основною метою цих змагань є формування родинних традицій до занять фізичною культурою та спортом, спонукання батьків на особистому прикладі заохочування дітей до систематичних занять фізичною культурою та спортом.

А трішки кращі результати за інших у змаганнях показали: I місце – сім’я Вовчик, що представляли ЗОШ №34, II місце – сім’я Грабко, які боролися за ЗОШ №14, а III місце здобула для ЗОШ №19 сім’я Науменків.

Усі учасники були нагороджені медалями, грамотами та подарунками від комунального закладу «Полтавський міський заклад-центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».