Спортивний фестиваль «Мама, тато, я – спортивна сім’я» пройшов у Полтаві

 18.05.2016
Полтавська область

Полтавським обласним центром фізичного здоров’я населення ,,Спорт для всіх” 14 травня 2016 року на спортивній базі Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка було проведено обласний спортивний фестиваль „Мама, тато, я - спортивна сім’я”.

У фестивалі приймали участь 20 родин з міст та районів області. Учасники змагались в п’яти різноманітних естафетах на витривалість, швидкість та кмітливість:

- ,,єралаш”;

- ,,велике прання”;

- ,,спортивний мікс”;

- ,,козаки”;

- ,,тунель”.

На параді-відкриття та в перерві між естафетами учасників та гостей свята розважав своїми виступами народно-естрадний колектив ,,Зорепад” навчально-виховного комплексу №16.

Переможцем обласних змагань стала родина Московець з м.Полтави, яка і представлятиме Полтавщину у фіналі Всеукраїнського фестивалю ,,Мама, тато, я – спортивна сім’я” з нагоди Міжнародного дня сім’ї, що цього року з 7 по 10 червня проходитиме в м.Херсон. Друге місце за родиною Жирових також м.Полтави, а третє виборола родина Нечосових з м.Комсомольськ.

Всі учасники нагороджені пам’ятними подарунками, переможці – призами, медалями та грамотами від Полтавського обласного центру фізичного здоров’я населення ,,Спорт для всіх”.

Хочемо подякувати Мережі кондитерських ,,Цукерня” за відзначення переможців солодкими подарунками.