У Полтавській області триває підготовка до плавального сезону

 19.05.2016
Полтавська область

17 травня Полтавським ОЦФЗН ,,Спорт для всіх” спільно з Управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту ОДА та Комунальним підприємством рятувально-водолазної служби Полтавської обласної ради на базі Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка був проведений семінар-навчання з інструкторами з плавання та фізичної культури дитячих закладів оздоровлення та відпочинку Полтавської області.

Учасники семінару прослухали лекцію по правилам поведінки на воді та лекцію по техніці безпеки під час проведення занять на воді від начальника Комунальної установи ,,Рятувально-водолазна служба” Лелюка Віктора Анатолійовича, організацію роботи по навчанню дітей плаванню від старшого викладача кафедри ТМФВ Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка Голуб Ліни Олександрівни. Також було проведено практичне заняття по правилам спасіння на воді та наданню першої медичної допомоги від лікаря-інструктора Комунальної установи ,,Полтавський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф” Вітвіцької Інни Олегівни.

По закінченню семінару-навчання учасники, а їх було більше 50 чоловік отримали довідку про проходження курсу підготовки в якості матроса-рятівника та інструктора з плавання і фізичної культури.