Агатівка відкриває «Олімпійське літо»

 12.06.2019
Рівненська область

Діти, які відпочивають в дитячому санаторно-оздоровчому комплексі «Агатівка» (с. Симонів Гощанського району), щороку активно долучаються до заходів, що проводить комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради.

Цього разу зустріч була особливою. Адже саме в цей день, діти у супроводі вихователів, одягнених в хітони давньогрецьких богів та пишні зелені вінки, святковою ходою пройшли центральним майданчиком табору. Під звуки Державного гімну України було піднято на щоглі Державний прапор та прапор Національного олімпійського комітету України. А урочиста поява факелоносця з Олімпійським вогнем дала офіційний старт початку «Олімпійського літа» та спортивним активностям в Агатівці.

Одразу 6 команд, сформованих з 10 дітей різного віку та статі, боролися між собою як в спортивних естафетах, так і в індивідуальних конкурсах представників від кожної команди. Протягом всіх стартів їм довелося вправлятися з футбольними, фітбольними, баскетбольними м’ячами, спеціальними ключками та іншим різноманіттям спортивного інвентарю, що підготували їм організатори. За підсумком командних баталій перемогу здобула команда «Потужні». А найкращими в індивідуальних конкурсах стали:

Олександра Манько (конкурс «Гімнастичний»), Богдана Романова (конкурс «Скакалка»),  Станіслав Фоляхов (конкурс «Володар м’яча»), Артем Єремчук (конкурс «Кільця»).

За традицією не обійшлося і без призів, нагород та сувенірів, які після закінчення заходу, організатори вручили не лише призерам і переможцям, а й всім учасникам заходу.