Активний відпочинок на «Білому озері»

 03.08.2017
Рівненська область

Нещодавно завершився Всеукраїнський молодіжний мистецький соціально-екологічний форум «Біле озеро - 2017». Свою назву він отримав через місце проведення у с. Більська Воля Володимирецького району, на території РОК «Біле озеро». Протягом чотирьох днів тут відбулася величезна кількість творчих майстер-класів, презентацій робіт декоративно-ужиткового мистецтва, концертів та багато іншого.

Допомагали в організації спортивно-масового життя учасників заходу працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради. Вони провели для відпочиваючих один з наймасовіших фестивалів здорового способу життя в рамках Всеукраїнського молодіжного мистецького соціально-екологічного форуму «Біле озеро - 2017». Всього участь в рухових активностях взяли понад півтисячі чоловіків, жінок та дітей. Для всіх бажаючих був доступний безкоштовний пункт прокату спортивного інвентарю: футбольні, баскетбольні та волейбольні м’ячі, бадмінтон, фрізбі, гімнастичні обручі, надувні матраци для плавання та багато іншого спорядження. Найактивніші учасники долучалися ще й до індивідуальних та колективних конкурсів.

Найзапеклішим змаганням між командами видалося перетягування линви. Дужі чоловіки змагалися в декілька етапів, а переможцем стала місцева команда у складі: Бокова Михайла, Кречика Богдана, Коваля Миколи та Кравця Рувіма. В індивідуальних завданнях могли брати участь всі, не залежно від статі, віку чи рівня фізичної підготовки, адже конкурси були не складними, але цікавими і дуже динамічними. Особливо тут відзначилася Овсієнко Марина, котра перемогла всіх опонентів, і навіть чоловіків, в конкурсах «Баскетбол» та «Обручі».

Під час урочистої церемонії нагородження всі переможці змагань отримали дипломи, призи та сувеніри від КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» та Відділення НОК України в Рівненській області.