Березнівщину відзначили за спортивні досягнення

 08.05.2017
Рівненська область

З нагоди Всесвітнього дня здоров’я в квітні 2017 року по всій Рівненській області проводився фестиваль ранкової зарядки «Рух заради здоров’я». В ході цих заходів тисячі прихильників фізичної культури і здорового способу життя збиралися разом на центральних площах своїх населених пунктів, в навчальних закладах, з однією метою – стати частиною наймасовішого спортивного флешмобу цієї весни в області.

Цьогорічний фестиваль видався особливо масовим. А один з найкращих результатів показала саме Березнівщина, де до розминки було залучено понад 7 тисяч любителів спорту. Такий показник дозволив їм посісти друге місце серед всіх учасників конкурсу. З нагоди цього в Городищенській ЗОШ I-III ступенів відбулося урочисте нагородження управління освіти, молоді та спорту Березнівської райдержадміністрації.

Звичайно, що зустріч не могла завершитися на цьому. І вона продовжилася в форматі фестивалю здорового способу життя, до якого були залучені місцеві школярі. Організатори підготували для них інтенсивну програму з командних конкурсів. Хлопці та дівчата змагалися у швидкості проходження дистанцій і вправності використання під час них спеціального спортивного інвентарю. Цього разу на майданчику перемогла дружба, не лише та, що залишається між всіма учасниками заходу, а й команда «Дружба», яка зуміла перемогти в чотирьох конкурсах з п’яти і зайняти найвищу сходинку на п’єдесталі перемоги. Молоді «Динамівці» стали другими, а колектив, що назвався «Здоров`я» замкнув трійку лідерів.

По завершенню заходу всі його учасники отримали пам’ятні сувеніри, а призери були відзначені ще й дипломами комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та нагородами від Відділення НОК України в Рівненській області.