Черговий тур спартакіади «Рух заради здоров’я» завітав у Здолбунів

 06.07.2016
Рівненська область

Черговий тур спартакіади у підвідомчих установах департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації «Рух заради здоров’я» завітав до комунального закладу «Здолбунівський будинок-інтернат для громадян похилого віку та інвалідів» Рівненської обласної ради.

Заклад займається здійсненням заходів соціально-побутового характеру для громадян похилого віку та інвалідів, які потребують стороннього догляду, побутового і медичного обслуговування. Цього разу, за сприяння керівництва закладу, і особисто директора будинку-інтернату Юрія Висоцького, працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, провели для підопічних справжнє спортивне свято.

Учасникам заходу було запропоновано взяти участь в багатьох конкурсах і спортивних естафетах. Зокрема, вони на швидкість бігали з футбольними і фітбольними м’ячами, проходили смугу перешкод контролюючи ключкою флорбольний м’яч і накидали кільця на спеціальні конуси. Підопічні дуже відповідально підходили до виконання вправ, раділи за себе і своїх товаришів, коли ті демонстрували хороші результати.

У підсумку, всі учасники отримали масу позитивних емоцій і задоволення від участі в конкурсах. Очевидно, що подібні заходи справді здатні об’єднувати і мотивувати людей, не залежно від їхнього віку, професії чи соціально статусу.

Завершилися змагання врученням солодких подарунків, від організаторів, всім його учасникам.

Наступним спартакіаду прийме комунальний заклад «Мирогощанський дитячий будинок інтернат» Рівненської обласної ради.