Дайджест новин з Рівненщини

 22.06.2022
Рівненська область

1️⃣ Всесвітній день біженців – це міжнародний день, призначений Організацією Об’єднаних Націй на честь біженців по всьому світу.В Обласному мистецькому ліцеї, що в с. Олександрія Олександрійської ТГ, для дітей із сімей внутрішньо переміщених осіб проходили спортивні змагання. Вони розпочались символічним забігом з нагоди Всеукраїнського Олімпійського дня. Спортивні естафети, що запропонували організатори - відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області та КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я «Спорт для всіх» РОР, видалися захоплюючими як для дітей так і для дорослих. Крім позитивних емоцій юних спортсменів та вболівальників, всі учасники отримали на згадку брендовані сувеніри від відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області. А переможці та призери отримали заслужені відзнаки від організаторів свята. #OlympicDay #MoveForPeace



2️⃣ Футбольні рекорди сімейних дуетів Рівненщини.Цими днями встановлювали свої рекорди футбольні дуети батьків та дітей у конкурсі «День батька на Рівненщині». За перемогу змагались 12 спортивних команд (батько та дитина) з різних куточків Рівненщини.Перемогу з результатом 68 передач футбольного м’яча за 30 секунд здобула пара учасників Богдан та Андрій Гуки з Малолюбашанської територіальної громади; друге місце – Анатолій та Микола Сергійчуки з Вирівської територіальної громади (результат 37 передач), третє місце посіли Михайло та Артем Бульботки з Володимирецької територіальної громади (результат 36 передач).



3️⃣У третю неділю червня українці відзначають День батька. З цієї нагоди комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та Відділення НОК України в Рівненській області запропонували краянам випробувати свої знання у черговому турі конкурсу «СпортЕрудит». Завданням вікторини «Батько-тренер» було обрати серед спортсменів тих, кого тренує чи тренував його батько.Цього разу приз від Відділення НОК України в Рівненській області буде відправлений в село Миколаївка Повчанської територіальної громади Роману Наконечному!