Де найбільше сніговиків?

 30.03.2017
Рівненська область

Як взимку залучити максимальну кількість учнів молодшого шкільного віку до рухової активності? Потрібно організувати для них спортивний конкурс, в ході якого вони зможуть цікаво провести час на свіжому повітрі в компанії друзів. Водночас, для підняття азарту, надати їм нагоду поборотися за цінні призи від організаторів.

В Рівненській області такий захід отримав назву «Сніговик FEST». Реалізується він з ініціативи комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки Відділення НОК України в Рівненській області. Згідно з правилами, брати участь в ньому могли учні 1-4 класів зі всіх загальноосвітніх навчальних закладів Рівненщини. В ході першого етапу визначилися переможці в районах та містах, котрі змагались в обласному етапі. А вже з-поміж цих учасників і обирали переможців та призерів всього конкурсу.

Згідно з правилами, протягом зимового періоду, учасники будували сніговики висотою не нижче 1.5 метра і фотографувалися разом з ними. За цими фото та відповідними звітами і визначалися місця, які посів кожен навчальний заклад.

Сприятливі погодні умови створили високу конкуренцію між всіма учасниками, тому призові місця дісталися лише тим, хто дуже серйозно підійшов до виконання поставленого завдання.

В загальному підсумку місця на п’єдесталі розподілилися таким чином:

1 місце – Полянська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів Сарненської районної ради;

2 місце - Квасилівський навчально-виховний комплекс "школа-ліцей" Рівненської районної ради Рівненської області;

3 місце - Жорнівський навчально-виховний комплекс «загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Дубенської районної ради.

Всі вони будуть нагородженні кубками, дипломами та призами від організаторів під час проведення спортивних свят у цих навчальних закладах.