Діти з Костополя долучилися до фестивалю здорового способу життя

 19.05.2017
Рівненська область

Учні Костопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 5 взяли учать у фестивалі здорового способу життя, який традиційно проводить КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради. Приводом для такої зустрічі з школярами стало успішне проведення у Костопільському районі фестивалю ранкової зарядки «Рух заради здоров’я» з нагоди Всесвітнього дня здоров’я у Рівненській області. Адже, за його підсумками, костопільчани посіли почесне третє місце.

Заздалегідь сформувавши чотири команди, дітлахи взялися виконувати спортивні естафети «Фітбол», «Футбол», «Баскетбол», «Флорбол» та «Кільця». Чудова сонячна погода та піднесений настрій сприяли учасникам у проходженні дистанцій. Тому жодна команда не хотіла поступатися своїм суперникам навіть на секунду. Але в підсумку переможці та призери змагань були визначені. Тріумфаторами дійства стала команда «VIP. Костопіль». Срібні нагороди дісталися команді «Адреналін», бронзові - «Енергетикам».

Переможці та призери отримали дипломи від КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» та призи від Відділення НОК України у Рівненській області. Також всім учасникам фестивалю дістався хороший настрій та приємні миттєвості, пережиті у спортивному суперництві з друзями.

Отримав свої відзнаки і сектор молоді та спорту Костопільської райдержадміністрації. Його нагороджено кубками і дипломами КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» та призами Відділення НОК України в Рівненській області за третє місце у фестивалі ранкової зарядки «Рух заради здоров’я» з нагоди Всесвітнього дня здоров’я у Рівненській області.