Домашні стадіони Рівненщини

 27.04.2020
Рівненська область

Щороку на Рівненщині, як і у всій Україні, проводиться місячник «Спорт для всіх – спільна турбота», з метою підготовки спортивних споруд до весняно-літнього сезону.

Цьогоріч, карантин вніс свої корективи в традиційне його проведення. Щоб надати можливість всім, кому це не байдуже, обмінятись досвідом та порадами облаштування спортивних куточків під час карантину в домашніх умовах, з використанням найрізноманітнішого спортивного інвентарю, придбаного або створеного власноруч, комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки Відділення НОК України в Рівненській області ініціював проведення обласного конкурсу «Мій домашній стадіон».

Його учасниками стали 15 сімей з різних куточків Рівненської області. Вони розміщували відео на сторінці у соціальній мережі Фейсбук «Спорт для всіх Рівненщини». Всі бажаючі могли не тільки ознайомитись з організацією сімейного спортивного дозвілля, а й вподобати та поширити на власній сторінці найкраще, на їхню думку, відео, та використати такий досвід в майбутньому для себе.

Варто зазначити активізацію інтересу до спорту на Рівненщині в умовах карантину. Адже до заходу «Мій домашній стадіон» долучилось понад 5000 онлайн вболівальників.

Отже, серед учасників за найбільшою кількістю вподобань визначалась трійка переможців:

 

1 місце - сім’я Гузоватих із Ярославицької ОТГ;

2 місце – сім’я Кальчуків з м. Костопіль;

3 місце – сім’я Крисюків з м. Вараш.

Вітаємо переможців та призерів! На них вже чекають дипломами та призи від організаторів.

 

Пресслужба «Спорт для всіх Рівненщини»