«Електронік-Рівне» приймав «Олімпійське літо»

 25.06.2019
Рівненська область

Дитячий санаторно-оздоровчий комплекс «Електронік-Рівне» став місцем проведення чергового етапу Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів для дітей в літній канікулярний період «Олімпійське літо».

Частими гостями в закладі є працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», котрі цього разу завітали до закладу і привезли з собою цікаву програму зі спортивних естафет і конкурсів.

Ознайомившись з правилами змагань, діти без зволікань взялися за проходження дистанцій. Більшість команд показали дуже хороші результати, але кращою цього разу стала команда «Росомаха»; друге місце посіли діти, котрі назвалися «Гімнасти»; а третьою стала команда «Олімпійці».

В індивідуальних конкурсах ситуація склалася наступним чином: Дмитро Котвиця переміг в конкурсах «Гімнастичний» та «Кільця»; у конкурсі «Скакалка» перемогу здобула Юлія Буряк; а в конкурсі «Володар м’яча» найкраще впорався Дмитро Гаврилюк.

Кожен переможець та призер естафет і конкурсів був нагороджений дипломом комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та сувенірами і медалями від Відділення НОК України в Рівненській області.