Фестиваль здорового способу життя пройшов в селі Людинь Дубровицького району

 03.11.2016
Рівненська область

Нещодавно у Рівненській області відбулися фізкультурно-оздоровчі заходи з нагоди Дня фізичної культури та спорту України. Активними учасниками зазначених заходів були мешканці Дубровицького району. З метою їх відзначення, працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради завітали до Людинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

На урочистому шикуванні нагороди від КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та Відділення НОК України у Рівненській області були вручені управлінню освіти, молоді та спорту Дубровицької райдержадміністрації за перше місце в обласних фізкультурно-оздоровчих заходах з нагоди Дня фізичної культури та спорту України.

Водночас, директор Людинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Серко Микола Максимович та директор Дубровицької ДЮСШ Стасько Сергій Миколайович вручили дипломи та медалі кращим спортсменам навчального закладу.

Після урочистостей, учням було запропоновано спортивну програму в рамках Фестивалю здорового способу життя, до якої входили різноманітні командні естафети та індивідуальні конкурси. Юні спортсмени демонстрували своє вміння справлятися з баскетбольними, доджбольними та фітбольними м’ячами, тенісними ракетками та хокейними ключками.

Для участі в індивідуальних конкурсах команди делегували своїх представників, котрі вміють вправно обходитися з гімнастичним обручем, скакалкою, футбольним м’ячем та влучно накидати кільця на конуси.

Змагання видалися захоплюючими і веселими, як для учасників, так і для вболівальників. Зрештою, суддівська колегія, підбивши підсумки спортивної програми, визначила переможців та призерів.

У естафетах на найвищу сходинку п’єдесталу пошани піднялася команда «ЛПР». Срібні нагороди дісталися команді «Джура». Третє місце посіла команда «Блискавка».

В індивідуальних конкурсах переможцями стали:

Годунко Надія - найкраще впоралася з гімнастичними обручами;

Янковська Олеся – конкурс зі скакалкою;

Сірко Владислав найдовше жонглював футбольним м’ячем і виборов титул «Володаря м’яча»;

Лимар Павло - у конкурсі «Володар кілець».

Переможці та призери фестивалю здорового способу життя нагороджені дипломами КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» та призами Відділення НОК України у Рівненській області.