Фестиваль здорового способу життя у Рівненській ЗОШ № 4

 17.09.2015
Рівненська область

Зустрічатися з давніми добрими друзями, погодьтеся, завжди приємно. Особливо, коли запрошують, та ще й заради хорошої спільної справи. Тож, працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради з радістю знову завітали до Рівненської ЗОШ № 4, адже вони вже традиційно опікуються проведенням серед її учнів різноманітних спортивно-масових заходів.    Цього разу тут проходив фестиваль здорового способу життя.

 

Про важливість занять фізичною культурою і спортом ґрунтовно, переконливо і цікаво поспілкувалася з учнівською молоддю заступник директора закладу Руслана Найко.  Її емоційна  і аргументована бесіда, схоже, знайшла  відгук у дітей, бо до виконання спортивної програми заходу вони взялися з неабияким ентузіазмом.

 

Учні з явним задоволенням розминали засиджені впродовж  уроків м’язи, долаючи дистанції естафет у командних змаганнях. Кожен докладав  максимум зусиль і старання, щоб його команда фінішувала першою. Тому естафети «Футбол», «Волейбол», «Баскетбол», «Фітбол» проходили дуже динамічно і боротьба у них видалася напруженою та безкомпромісно. Її азарт так захопив юних спортсменів, що, доки судді ретельно підводили підсумки офіційних змагань,  вони вже для власного задоволення вправлялися ще й  з ключкою і м’ячем в естафеті «Хокей» та у накиданні кілець на піраміди в естафеті «Летючі кільця».

 

Зрештою, за сумою результатів усіх стартів перемогу виборола команда «Пострибайків», друге - посіла команда «Капітошок», а третє - дісталося «Їжачкам».  Переможці та призери були нагороджені дипломами та медалями  комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради.