Фестиваль здорового способу життя у Рівненському коледжі економіки та бізнесу

 05.05.2015
Рівненська область

Він традиційно проходить у цьому навчальному закладі навесні, як своєрідний підсумок спортивних здобутків студентів впродовж навчального року. Тож, і цього разу став справжнім спортивним святом, сповненим рухової активності та позитивних емоцій.

Адміністрація коледжу відзначила студентів, які впродовж року гідно відстоювали його спортивну честь на різноманітних змаганнях, та переможців внутрішньої спартакіади з різних видів спорту.

Кульмінацією заходу стали змагання зі спортивних естафет, які запропонували студентам коледжу працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради. У них взяли участь команди шести академічних груп. Естафети давали студентам можливість продемонструвати вправність у володінні різноманітними м’ячами та продемонструвати спритність і влучність у інших вправах.

Загалом змагання видалися веселими та захоплюючими і проходили під бурхливі підбадьорливі вигуки груп підтримки.

Переможці і призери отримали медалі та дипломи від комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та призи від адміністрації коледжу.