Фестиваль здорового способу життя у Вараші

 05.05.2017
Рівненська область

З приходом весни на Рівненщині активізувалися різноманітні спортивно-масові заходи для всіх, без винятку, верств населення. Школярам завжди особливо подобалися командні змагання та ігри зі спортивним інвентарем. Зважаючи на таку любов дітей до рухового дозвілля, працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради постійно організовують для підростаючого покоління подібні активності.

Одним з найрегулярніших заходів традиційно був фестиваль здорового способу життя. До його програми входять командні та індивідуальні змагання, конкурси спортивного малюнку, спортивні вікторини та багато інших цікавинок. Черговим місцем проведення фестивалю стала ЗОШ №1 в м. Вараш. Місцеві школярі сформували п’ять команд, котрі й боролися за місце на п’єдесталі перемоги. Для цього їм довелося наввипередки долати встановлену дистанцію з фітбольними, футбольними, баскетбольними м’ячами, вправлятися з ключками для флорболу і влучно кидати спеціальні кільця на конуси. Такі прості завдання не викликали труднощів в жодної команди, тому на фініші різниця між результатами колективів була зовсім незначною. Однак на лічені секунди молоді «Кущі» випередили своїх суперників, що дозволило їм здобути перемогу, а «Спортсмени» і «Спарта» посіли відповідно друге і третє місце.

По завершенню змагань організатори відзначили його учасників сувенірами і призами від Відділення НОК України в Рівненській області. Окрім цього відбулося урочисте нагородження міського комітету з фізичної культури і спорту, який посів третє місце в обласному етапі Всеукраїнських заходів «Спортивна зима».