«Фестиваль здорового способу життя» знову в Рівному

 26.11.2016
Рівненська область

Фестиваль здорового способу життя завжди був одним з найулюбленіших заходів серед школярів Рівненщини. Стати частиною такої події цього разу пощастило школярам Рівненської ЗОШ № 16. Працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради запропонували їм взяти участь у змаганнях, які містили командні спортивні естафети та індивідуальні конкурси.

Така пропозиція зустріла неабияке завзяття і вже через кілька хвилин, після інструктажу з техніки безпеки і ознайомлення з правилами, на майданчику завирувала напружена боротьба. Колективи були сформовані з учнів середніх класів, котрі ні на йоту не збиралися відступати від заданого курсу – «Лише на перемогу!». Вчитель фізичної культури В'ячеслав Володимирович Панасюк дуже добре підготував кожну команду. Всі вони вправно володіють спортивним інвентарем і вміють працювати в команді.

Змагання були надзвичайно цікавими. Учасники старалися з усіх сил, щоб принести перемогу своїй команді. Підтримувані гучними скандуваннями вболівальників вони викладалися на повну. Така атмосфера і налаштування на боротьбу не могли не дати хорошого результату. Кожен колектив був гідний зійти на п’єдестал перемоги, тому що розрив у результатах між першим і останнім місцем був незначний. Однак зрештою місця розподілилися наступним чином: найвище здійнятися отримала право команда «Форсаж», «Максимум» розташувалася одразу після них, а третє місце виборов колектив «Торнадо». Всі учасники команд призерів були відзначені нагородами комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та Відділення НОК України в Рівненській області.

В індивідуальних конкурсах від кожної команди брали участь по двоє учасників. Тут змагалися лише найвправніші, а отже здобути таку нагороду було особливо цінно для кожного. Але фортуна не може посміхнутися усім, тому в ході тривалого і складного суперництва у вправі з обручами випередила всіх Ульянюк Ганна, а Кирисюк Іван був найкращим у володінні скакалкою.

На завершення діти зробили спільне фото і швиденько повернулися до навчання.