Карантин – не завада для занять спортом

 27.04.2020
Рівненська область

І це переконливо довели учасники активностей до Міжнародного дня спорту на благо миру та розвитку. Нагадаємо, що враховуючи обмеження, викликані епідемією коронавіруса, його організатори, комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки Відділення НОК України в Рівненській області, запропонували особливий формат проведення заходу.

А саме - організувати його за місцем проживання у вигляді рухових активностей (вправ, спортивних конкурсів, естафет тощо) однією особою або кількома людьми, представниками родини, що проживають разом. Це необхідно було відобразити у вигляді короткого відео та розмістити на сторінці «Спорт для всіх Рівненщини» у фейсбуці. Визначення переможця проходило шляхом підрахунку вподобань цих роликів.

Слід відзначити, що учасники окрім демонстрації своїх спортивних можливостей, ще й креативно підходили до сюжетів їх подання. Мабуть тому і мали таку велику кількість активних вболівальників. Загалом, до заходу долучилось понад 3,2 тисячі учасників та їх прихильників!

Отож, маємо трійку лідерів.

1 місце – Таня Євтушок-Остапчук ( 388 вподобання);

2 місце – Маргарита Біхлер (Volodymyr Kolesnuk 221 вподобань);

3 місце – Олександр Овдійчук і Денис Ципан (Olexandr Lazarets 217 вподобань).

Всі вони будуть нагороджені кубками, дипломами і призами від організаторів.

Окрім того, за умовами конкурсу, учасники перших десяти відео отримують на згадку сувеніри:

сім'я Михайлицьких, Маргарита Біхле, Соломія Хітрова, Соломія і Софія Стецюк, Іван Серко, Анна Климчук, Анастасія Давидчук, Ульяна Тимошок, Адріана Дем'янець, Марія Леоновець.

Вітаємо всіх, хто долучився до активностей з нагоди Міжнародного дня спорту на благо миру та розвитку.