Костопіль відзначили спортивними нагородами

 06.10.2017
Рівненська область

Цьогоріч Костопіль брав участь у багатьох спортивно-масових заходах, які організовував комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради. Особливо хороші результати їм вдалося показати у Всеукраїнському фестивалі з нагоди Дня Незалежності України у Рівненській області та Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходах для дітей в літній канікулярний період та заходах в оздоровчих таборах «Олімпійське літо» у Рівненській області. В обох змаганнях їм вдалося посісти почесне третє місце.

З нагоди цього в Костопільській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №4 відбулося урочисте нагородження призерів. В присутності адміністрації та учнів школи кубки, дипломи та подарунки були вручені представнику сектору молоді та спорту Костопільської райдержадміністрації. Окрім цього місцевих дітей також залучили до спортивних змагань в форматі фестивалю здорового способу життя.

Напередодні вчителі розподілили школярів на приблизно рівні команди, які між собою визначали кращих в естафетах «Футбол», «Переправа», «Баскетбол» та інших. За їхніми підсумками першою стала команда «Козачата», друге місце у «Форсажу», а замкнули трійку призерів «Перші спортсмени». В індивідуальних конкурсах перемогу святкували Новак Єлизавета, Лукашевич Анастасія та Новак Роман. Всі вони, та команди, які зуміли потрапити на п’єдестал перемоги, отримали дипломи комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та призи від Відділення НОК України в Рівненській області.