Кращі «Олімпійські куточки» у Малолюбашанській ОТГ

 12.02.2020
Рівненська область

На Рівненщині продовжується нагородження переможців та призерів конкурсу «Олімпійський куточок - 2019».

Нагадаємо, що протягом минулого року навчальні заклади області оформляли куточки спортивної тематики, в яких використовували надану Національним олімпійським комітетом України літературу та плакати на олімпійську тематику; розповідали в них про спортивні здобутки своєї школи; готували інформаційні стенди про здоровий спосіб життя та інші матеріали, які пропагують ідеї олімпізму.

Одними з найкращих стали куточки, які оформили учні Малолюбашанської гімназії та Мирненського ліцею. Вони посіли відповідно третє місце серед ЗНЗ І-ІІ ступенів та друге серед ЗНЗ І-ІІІ ступенів області, які взяли участь у конкурсі.

            Аби відзначити призерів до них завітали працівники «Обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради. Урочистості проходили у Малолюбашанській гімназії. Окрім самого нагородження, для дітей була підготована програма з командних спортивних естафет – «Фестиваль здорового способу життя».

Цього разу погода внесла свої корективи, тому змагання проходили не на спортивному майданчику, як планувалось, а в приміщенні школи. Заздалегідь вчителі сформували шість команд школярів, які визначали з-поміж себе найшвидших і найсильніших. В кожному старті підраховувався час, за який команда зуміла подолати дистанцію та правильність виконання завдань. Найкраще впоратися зі всіма вправами зуміли діти з команди із загадковою назвою «Люди в чорному». Вони, і навіть ті учасники, яким цього разу пощастило трішки менше, отримали свої заслужені нагороди, відповідно до здобутого місця.

На завершення свята було вручено відзнаки за призові місця у конкурсі «Олімпійський куточок - 2019» – кубки, дипломи, а також подарунки, що були надані Відділенням Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.

 

Пресслужба «Спорт для всіх Рівненщини»